1%

Miskolci Jogászképzésért Alapítvány

 

1 8 4 1 8 6 0 8 – 1 – 0 5

 

 

A „Miskolci Jogászképzésért Alapítvány” Kuratóriumának elnökeként szeretném felhívni a figyelmét arra, miszerint a Miskolci Egyetemen folyó, több mint 30 éves múltra visszatekintő, magas szakmai színvonalú jogászképzés egyre nehezedő feltételeinek társadalmi eszközökkel való támogatása céljából a régió öt ügyvédi kamarája 1995. szeptemberében alapítványt hozott létre.

A személyi jövedelemadó törvény jogot ad a magánszemélyeknek arra, hogy befizetett adójuk 1 %-ának felhasználásáról szabadon rendelkezzenek, az általuk megjelölt kedvezményezettek javára. Ha Ön önbevallást készít a jövedelméről, ezt az adóbevallása mellékletét képező rendelkező nyilatkozat kitöltésével teheti meg, amelyet az adóbevallási csomagjában elhelyezve kell eljuttatnia az adóhatósághoz. Amennyiben az Ön rendelkezése alapján a munkáltatója számolja el a jövedelmét terhelő személyi jövedelemadót, úgy a rendelkező nyilatkozatot zárt borítékban a munkáltató részére juttassa el.

Kérem, hogy az Alapítvány céljainak megvalósítását támogatni szíveskedjék azzal, hogy a személyi jövedelemadójáról való rendelkezés alkalmával a „Miskolci Jogászképzésért Alapítvány” -t, illetve annak adószámát jelöli meg kedvezményezettként.

 

Az alapítvány adószáma : 1 8 4 1 8 6 0 8 – 1 – 0 5

 

Támogató segítségét előre is köszönöm!

 

Miskolc, 2015. január 29.

 

Köszönettel és üdvözlettel:

Dr. Farkas Ákos

a Kuratórium elnöke

Vissza