30 éves a Jogikar

 

 

 

 

 

 

Kedves Kolléga! Kedves volt Hallgatónk!

 

Szinte hihetetlen, de Karunk idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Úgy véljük, hogy harminc év elég idő volt ahhoz, hogy több jogász generáció kerüljön ki intézményünk falai közül és bizonyítsa a miskolci diploma értékét. Ezért hisszük, hogy ez az ünnep nem pusztán az intézmény alapításának kerek évfordulója, hanem mindannyiunk közös ünnepe. Tisztelgés az elmúlt évtizedekben sikeresen diplomát szerzett fiatalok tudásvágya, szakmai sikerei, hivatásbeli elköteleződése előtt. Persze ez az alkalom lehetőséget ad a közös visszaemlékezésre, az együtt töltött szép emlékek felidézésére és a mindennapok forgatagában megkopott baráti kapcsolatok felelevenítésére.

Karunk több formában is szeretne emléket állítani ennek az évfordulónak. Gazdag tudományos és szakmai programok sorozatával kívánunk lehetőséget biztosítani a személyes találkozásra, továbbá egy volt hallgatói adatbázis létrehozásával pedig egy virtuális teret kiépíteni a mindennapi intenzív kapcsolattartásra, információáramlásra és a gondolatok, vélemények megosztására.  Ez lehetőséget biztosítana arra, hogy az a közösség, amelyet a Miskolci Egyetemhez, illetőleg a jogi karhoz tartozás köt össze a jövőben is élő, intenzíven működő maradhasson.

Először is engedje meg, hogy ezennel nagy szeretettel meginvitáljuk a jubileumi tanév rendezvényeire. Egyben szeretnénk ehhez segítségét és támogatását kérni. Ahhoz, hogy mindenről tájékoztatni tudjuk kedves volt Hallgatóinkat, szükségünk lenne elérhetőségeikre. A facebook, az iwiw közösségi oldalain, illetve a karunk megújult honlapján informálódhat az ünnepi eseményekről, illetve email elérhetőségének elküldését követően emailben is tájékoztatjuk a soron következő rendezvényeinkről.

 

E-mail címünk: 30evesajk@uni-miskolc.hu

 

Hisszük, hogy ez az ünnep azzal válhat teljessé, ha kedves volt Hallgatóink minél szélesebb köre kapcsolódhat be az ünnepi tanév programjába, így feltétlenül számítunk az Ön közreműködésére is. Kérjük, ha lehetősége nyílik, levelünket volt egyetemi társai részére is továbbítsa.

 

A virtuális és/vagy személyes találkozás reményében kollegiális üdvözlettel:

 

 

Prof. Dr. Szabó Miklós, dékán

Miskolci Egyetem

Állam- és Jogtudományi Kar

Vissza