Hallgatói hirdetmények

Tájékoztató a jogász díszes diploma igénylésről - 2018. február

A joghallgatók részéről évről-évre igény mutatkozik arra, hogy a hivatalos diploma mellett, ún. hagyományos díszes jogi diplomát is kiadjon a Kar.

A díszes diploma magyar és latin nyelvű, pecséttartó fakoronggal ellátott, nagy alakú kivitelben készül, díszes hengerben kerül átadásra.

 

A díszes diplomát kérelemre, 13.000,- Ft külön díjazásért készítteti el a Kar, melynek költsége az igénylőt terheli. A díjat a sikeres záróvizsgák után kell befizetni a Neptunban.

Átadása ünnepi egyetemi szenátus ülésen történik. Azon hallgatók igényelhetik, akik a jogszabály szerinti oklevelet megszerezték.

 

Az alábbi kérelmet 2017. december 22. napig szíveskedjenek visszaküldeni az ÁJK Dékáni Hivatalba, vagy a jogbea@uni-miskolc.hu címre.

Kérelem

"A fejlődéstől a fenntarthatóságig" konferencia

A Magyar Tudományos Akadémia, valamint az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság "A fejlődéstől a fenntarthatóságig" címmel közös konferenciát tart a filozófia világnapja alkalmából. Időpont: 2017. november 23. 14:00 óra Az érdeklődők részvételi szándékukat 2017. november 15-ig az info@unesco.hu e-mail címen jelezhetik.

A konferencia gondolati összefoglalója

Bővebb információ

"Unitas via Diversitas? − avagy európai értéke(in)k az új kihívások korszakában −" konferencia

A Magyar Jogász Egylet Európai Unió Joga Szakosztálya tudományos konferenciát rendez "Unitas via Diversitas? − avagy európai értéke(in)k az új kihívások korszakában −" címmel. Időpontja: 2017. november 17-e, helyszíne a Budapesti Ügyvédi Kamara Klub terem,1055 Budapest Szalay u. 7.sz.

Bővebb információ

A reformáció és a jog. Konferencia a reformáció 500. évfordulója alkalmából

Az MTA TK Jogtudományi Intézet november 2-ára konferenciát szervez a reformáció 500. évfordulója alkalmából, "A reformáció és a jog" címmel.

Bővebb információ

dr. Csillám István emlékév cikkíró pályázat

dr. Csillám István emlékév cikkíró pályázat
A Miskolci Törvényszék Elnöke 2017. évben a „dr. Csillám István emlékév” részeként első alkalommal – de hagyományteremtő jelleggel – cikkíró pályázatot hirdet joghallgatók és PhD hallgatók részére.
A pályázaton való részvételre 2017. október 31. napjáig a téma megjelölésével kell jelentkezni postai úton a Miskolci Törvényszék 3525 Miskolc, Dózsa György u. 4. szám alatti címén.
 
A jelentkezést a pályázat kiírója 2017. november 3. napjáig visszaigazolja.
A pályaművet 2017. december 4. napjáig kell a Miskolci Törvényszék posta címére belküldeni vagy személyesen a Miskolci Járásbíróság Elnöki Irodájába leadni.
 
 
Összes találat: 58
Vissza