Pótfelvételi

PÓTFELVÉTELI

eljárásban meghirdetendő szakok

 a MISKOLCI EGYETEM Állam- és Jogtudományi Karán

a 2017/2018. tanévre

 

Szak

Félév

Tagozat

Önköltség/félév

Jogász szak (Ma)

10

nappali

225.000 Ft

10

levelező

225.000 Ft

Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási mester szak (Ma)

 

4

 

levelező

225.000 Ft

Kriminológia mester szak (Ma)

4

levelező

225.000 Ft

Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási alapszak (Ba)

 

6

 

levelező

150.000 Ft

Igazságügyi igazgatási alapszak (Ba)

6

nappali

170.000 Ft

6

levelező

150.000 Ft

Jogi felsőoktatási szakképzés

4

nappali

150.000 Ft

4

levelező

120.000 Ft

 

A pótfelvételi eljárás során csak azoknak a jelentkezése fogadható el, akik a 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban nem jelentkeztek vagy jelentkeztek, de nem nyertek felvételt.

Az augusztusban lezáruló pótfelvételi eljárás során csak egy intézménybe, csak egy képzésre lehet jelentkezni és kizárólag  önköltséges finanszírozási formában.

Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet a www.felvi.hu honlapon elérhető elektronikus felvételi rendszerben 2017. augusztus 7. napjáig.

A pótfelvételi döntések közzététele: 2017. augusztus 25. napján várható.

A kar által indított munkaügyi és társadalombiztosítási mester szakra és a kriminológia mester szakra jelentkezők esetében az előzetes kreditbeszámításhoz szükséges iratokat 2017. augusztus 7-ig kell megküldeni a jogbea@uni-miskolc.hu címre.

Felvételivel kapcsolatos felvilágosítás:

Barva Beáta jogbea@uni-miskolc.hu, 46/565-170

Juhász Edit  jogdhiv@uni-miskolc.hu, 46/565-171

 

Képzéseinkről, a felvételi elbeszélgetésekről, ösztöndíj lehetőségekről bővebben a honlapunkon tájékozódhat: http://jogikar.uni-miskolc.hu/

 

A felsőoktatási felvételi eljárásról, pontszámítási módszerekről, a felvételi eljárás során benyújtandó dokumentumokról bővebbet itt olvashatnak: http://www.felvi.hu/felveteli.

 

Szeretettel várjuk a Miskolci Jogi Kar képzéseire!

VII. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszédverseny

 

A Miskolci Egyetem Munkajogi és Agrárjogi Tanszékének rendezésében került sor 2010. március 12-én a VII. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszédverseny megrendezésére.

Bővebben...

Karunk vendége volt Prof. Dr. Monika Schlachter

2010. február 25-én az Agrár- és Mukajogi Tanszék

szervezésében előadást tartott Karunkon Prof. Dr. Monika Schlachter...

Bővebben...

II. Miskolc Város Ifjú Szónoka

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara szervezésében került megrendezésre 2010. január 29. napján a Városháza Dísztermében végzős középiskolai tanuló részvételével a `II. Miskolc Város Ifjú Szónoka´ címet viselő szónokverseny.

Bővebben...

A Cambridge-i Egyetemen ismerték el a ME ÁJK oktatóit

A miskolci jogi kar oktatói nem csak nemzetközileg ismertek, de elismertek is. Ezt a tényt támasztják alá a több, mint 4000 jogászt és szakmai szervezetet tömörítő Európai Agrárjogi Tanács (francia rövidítése CEDR) szeptember végén, a Cambridge-i Egyetem (Egyesült Királyság) Queens' College-ában tartott Kongresszusának és Konferenciájának eseményei.

Bővebben...

I. Miskolc Város Ifjú Szónoka

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara szervezésében került megrendezésre 2009. február 6. napján a Városháza Dísztermében végzős középiskolai tanuló részvételével a `Miskolc Város Ifjú Szónoka´ címet viselő szónokverseny.

Bővebben...

Összes találat: 141
Vissza