Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Arsboni Gyakornoki Program 2022

2022. február 3., 10:10

Tárgy: Arsboni Gyakornoki Program – 2022. tavasz! 

Kedves Hallgató!

Érdekelne végre egy olyan Gyakornoki Program, ahol valóban megismerkedhetsz a jogi piaccal és 21. századi felkészítéstkaphatsz?

Az Arsboni Gyakornoki Programjában annyit tanulhatsz egy félév alatt, amit máshol évek gyakorlata alatt szednél össze.

Miért éri meg jelentkezni?
Képzések:
Mert kiegészítjük az egyetemi elméleti tudásodat gyakorlati készségekkel. Prezentációs tréningen, íráskészség fejlesztésen és még több más képzésen vehetsz részt.

Mentoring:
Mert elmélyedhetsz egy szakmai témában, amit te választhatsz ki. Két végzett jogász is fog neked mentorként segíteni, hogy a félév végére egy cikkel, egy elemzéssel és egy sikeres prezentációval legyél gazdagabb.

Közösség:
Mert egy szuper közösség tagja lehetsz, és új barátokat szerezhetsz! Ismerkedős hétvégével, közös sörözésekkel és záróbulival segítünk neked, hogy te is megtaláld a helyed a közel 100 fős Arsboni Közösségben.

Karrier: 
Mert segítünk neked a karriered megtervezésében. Nem tudod még, merre is indulj pontosan az egyetem után? Semmi baj! Karrier témájú beszélgetéseinken bemutatjuk az opciókat, hogy könnyebben menjen a döntés. 

Hozd ki magadból a maximumot!

Jelentkezési határidő: február 15.
További információ és jelentkezés: https://karrier.arsboni.hu/gyakornoki-program/