Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Pályázati felhívás Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra
Tájékoztató a jogász díszes diploma igénylésről
Elővizsga: 2019. május 13-tól május 18-ig tart, feltéve, hogy az adott tanszék megadta az elővizsgázás lehetőségét.

Vizsgaidőszak: 2019. május 20-tól 2019. június 29-ig tart.

Vizsgára jelentkezni a Neptun rendszeren keresztül 2019. május 6-án 800 órától lehet.
Osztrák delegáció szakmai látogatása a Miskolci Jogi Karon
Szemere Emlékéremben részesülő hallgatók listája.
Tájékoztató a törvényszéki gyakornoki programokról.
Időpont, hely: 2019. június 27. csütörtök 14.00 óra, Miskolci Egyetem Díszaula
A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói 2019.05.03-05. között a Kolozsvári Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem által immáron második alkalommal megrendezett nemzetközi jogesetmegoldó versenyen vettek részt, amelynek keretében polgári jogi és büntetőjogi szekcióban egy-egy csapat képviselte Egyetemünket és a Kart.
Mély fájdalommal búcsúzunk a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara nevében a Kar emeritus professzorától, Kalas Tibortól.
2019. április 26.-án (pénteken) immáron XVI. alkalommal rendendezték meg az Országos Munkajogi Jogesetmegoldó- és Perbeszédversenyt. A megmérettetésen Karunk csapata is részt vett.
A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara, az Európai és Nemzetközi Büntetőjogi Kutatóközpont, a Magyar Jogászok az Európai Büntetőjogért Egyesület és az Országos Bírósági Hivatal / Magyar Igazságügyi Akadémia szervezésében 2019. február 14-16. napján került megrendezésre a „Aktuális kérdések és válaszok az Európai Unió pénzügyi érdekei büntetőjogi védelméről” című nemzetközi konferencia.
2019. január 25. napján, óriási érdeklődés mellett, Centenáriumi Konferencia és a 2019-es Tradicionális Miskolci Jogászbál keretében ünnepelte a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara az Eperjesi Evangélikus Jogakadémia Miskolcra költözését.
Karunkon tartott előadást Prof. Dr. Csehi Zoltán, az Európai Törvényszék magyar bírája.
Magyarország legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot hirdet tanulmány készítésére.
A Deák Ferenc Állam-és Jogtudományi Doktori Iskola pótfelvételi eljárást hirdet nappali (államilag támogatott) és levelező (önköltséges) tagozatos PhD képzésre.
A SAPIENTIA Erdélyi Magyar Tudományegyetem szervezésében 2018. május 4-6. között Kolozsváron került megrendezésre a „Jog a gyakorlatban – hallgatói szakmai tábor” elnevezésű jogesetmegoldó verseny.