Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Barátai, valamint jelenlegi és egykori kollégái, tanítványai köszöntötték 65. születésnapja alkalmából karunk oktatóját, egykori dékánját, Prof. Dr. Farkas Ákost.
A Bűnügyi Tudományok Intézete 2019. november 21. napján 14 órai kezdettel PERBESZÉDVERSENYT rendez III., IV. és V. évfolyamos joghallgatók részére.
Az Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara idén is színes programokkal várta az érdeklődőket.
Az Akadémiai esték előadássorozat 2019. szeptember 25-i vendége: Prof. Dr. Lamm Vanda, az MTA rendes tagja, Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karán professzor emerita, korábban a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának oktatója.
Prof. Dr. Dr. h.c. Gert-Peter Reissner az Innsbrucki Egyetem tanára és a Miskolci Egyetem díszdoktora tartott előadássorozatot az európai munkajog témakörében 2019. 09.24-26. között.
Huszadik alkalommal került megrendezésre a sportnap.
2019. szeptember 17-én „A fiatalkorúak szabadságvesztés-büntetése – Oktatás, munkáltatás, foglalkoztatás – Szakmai kérdések és jó gyakorlatok” címmel került megtartásra a Büntetés-végrehajtási Szervezet Szent Adorján Millenniumi Emlékév tiszteletére szervezett rendezvénysorozatának soron következő eseménye a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP), a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara (ME ÁJK) és a Magyar Börtönügyi Társaság (MBT) szervezésében.
Az ÁJK dékánja kézfogásával hallgatóvá fogadta a frissen beiratkozott hallgatókat.

A karok gólyái sportban mérhették össze erejüket.