Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Meghívó - I. Közjegyzői Nyílt Nap

2022. március 29., 14:15

Kedves Joghallgatók!

 

Szeretettel meghívunk Benneteket a Magyar Országos Közjegyzői Kamara, valamint a Magyar Közjegyzőhelyettesek és Közjegyzőjelöltek Egyesülete által 2022. április 26-án megrendezésre kerülő I. Közjegyzői Nyílt Napunkra. 

 

Az eseményen a szakmában járatos és elismert kollégákkal együtt szeretnénk bemutatni Nektek a közjegyzői életpálya előnyeit, különlegességét. Célunk, hogy betekintést kapjatok a közjegyzői hivatásrend működésébe, megismerkedhessetek a közjegyzői kamara működésével és a közjegyzői hatáskörbe tartozó nemperes eljárásokkal. 

 

A helyszín a Közjegyzők Háza, de az előadásokhoz online is csatlakozhattok. A programon a részvétel ingyenes, személyesen és online (100 főig Zoom-on keresztül) is lehetséges. Regisztráció során a részvétel módját szükséges megjelölni.

 

A személyesen részt vevő érdeklődőket közjegyzői ajándékcsomaggal és ebéddel várjuk!

 

Időpont: 2022. április 26. (kedd)

Helyszín: Közjegyzők Háza (1087 Budapest, Stróbl Alajos u. 3b.)

Regisztráció: rendezveny@kamara.mokk.hu

Jelentkezési határidő: 2022. április 22.

 

Részletes program

 

A pályakezdők számára talán a legnagyobb nehézséget a tapasztalat hiánya okozza. Igyekszünk a segítségetekre lenni mind információkkal, mind tanácsokkal, emellett pedig megosztanánk Veletek a közjegyzői irodák aktuális állásajánlatait is. 

 

Nemcsak azt szeretnénk megmutatni Nektek, hogy a közjegyzői szakma milyen sokrétű, változatos feladatokkal jár, mennyi kihívást rejt magában, hanem azt is, hogy a szakmaiságon túl egy aktív, összetartó közösség tagjai is lehettek.

 

Várunk Titeket!