Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

II. Magyar Jogi Könyvszalon

2022. szeptember 13., 22:45

A szakmai és tudományos vitákhoz, a szellemi gyarapodáshoz jogászi és nem jogászi világban egyaránt nélkülözhetetlen a szakirodalom ismerete és a megfelelő fórumok megteremtése. A Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság ehhez kíván hozzájárulni azzal, hogy a hagyományt folytatva, a nagy sikerre való tekintettel immár második alkalommal rendezi meg a Magyar Jogi Könyvszalont 2022. szeptember 17-én – a Károli Gáspár Református Egyetemmel kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően – az impozáns Károlyi–Csekonics-palotában. Kedvezményes könyvvásár, könyvbemutatók, exkluzív dedikálási lehetőségek, híres jogászok, színvonalas szakmai programok, díjátadók egy csodálatos helyszínen.

 

Az érdeklődőket huszonegy magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadó várja az erre az alkalomra megjelenő friss kiadványaival, és könyvbemutatókkal. A látogatók nemcsak kedvezményes áron juthatnak a szakkönyvekhez, tankönyvekhez, hanem exkluzív dedikálási lehetőséget is kapnak neves szerzőkhöz. A program ezen kívül érdekes pódiumbeszélgetéseket kínál sikeres jogászokkal, véleményformálókkal és közszereplőkkel.

A rendezvény díszvendége:

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és 

Spyridon Flogaitis, az Európai Közjogi Szervezet (EPLO) elnöke

A Könyvszalon Nagydíj ünnepélyes díjátadójára is itt kerül sor, ahol három kategóriában hirdetnek győztest a bíráló bizottságok elnökei. A 2021-es év legjobb elméleti és a legjobb gyakorlati jellegű jogtudományi szakkönyv szerzője és kiadója, valamint a legjobb PhD disszertáció írója viheti haza a Magyar Jogász Egylet díját.

A rendezvény minden jog iránt érdeklődőnek szól, de kiemelt figyelmet szentel a joghallgatóknak is, kvízekkel, nyereményjátékokkal és ajándék könyvcsomagokkal várják őket szervezők.

Ha felkeltette érdeklődését, látogasson el a jogi könyvek ünnepére!

Regisztráció: https://jogikonyvszalon.hu/regisztracio/