Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Wunderbar fesztivál

2023. április 3., 13:05

 

 

WUNDERBAR FESZTIVÁL A MISKOLCI EGYETEM ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KARÁN!

Időpont: 2023. április 18. 14:00-16:00

Középiskolás diákokat, tanáraikat, és a program iránt érdeklődőket hívjuk kalandtúrára a német és a jogi nyelv dzsungelébe. A jog világa nem csak magolás és tanulás. A jogi képzés alatt számos érdekes tény tudását sajátíthatod el, ezekből hoztunk egy kis ízelítőt. A program keretében egy nyomozásra is invitálunk Benneteket, gyertek, tartsatok velünk, nyomozzunk együtt és oldjuk meg a bűncselekményt, csupán egy kis német nyelvtudásra lesz szükségünk! A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

 

Regisztráció 2023. április 16-ig az alábbi regisztrációs linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJ-i51d_E_C-7Wh9XflGInVNkfS_TQ_PLFDAp0NRq1e16hcg/viewform

 

Program: Jogi Szerencsekerék * Gyere és nyomozz velünk! * Jogi kvíz

 

Bővebb információ a Miskolci Jogi Kar honlapján és Facebook oldalán!

https://jogikar.uni-miskolc.hu/

https://www.facebook.com/meajk1981

https://www.facebook.com/events/232975375771272

 

 

A rendezvény a Wunderbar Fesztivál keretében valósul meg, amelynek célja a német nyelv és a német nyelvű országok kultúrájának népszerűsítése. A résztvevő szervezetek 2023. április 17. és április 22. között országszerte számos kulturális és oktatási programot kínálnak, melyekről a www.wunderbarfesztival.hu honlapon vagy a https://www.facebook.com/Deutsch.Karriere.Erfolg Facebook oldalon tájékozódhatsz.