Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Állatvédelmi ösztöndíjprogram - pályázati felhívás

2023. augusztus 8., 13:40
Az ősszel másodízben induló állatvédelmi szakjogászképzésen és az első alkalommal induló jogi szakokleveles állatvédelmi szakemberképzésen öt-öt hallgató komplett tandíját állja a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány újonnan meghirdetett Állatvédelmi Ösztöndíjprogram I. ütemének keretében.

Az országban egyedülálló képzések a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán valósulnak meg hibrid (jelenléti és online) formában, az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjának szakmai együttműködésével. A pályázatra 2023. augusztus 1. és 31. között lehet jelentkezni, a pályaműveket az Alapítvány által összeállított szakmai zsűri fogja elbírálni. A pályázat során előnyt jelent a magyarországi civil állatvédelemben való aktív részvétel, állatvédelmi témában végzett kutatási tevékenység, illetve a nyelvtudás. Emellett a Pályázó vállalja, hogy a megszerzendő tudást legalább 5 évig a magyarországi civil állatvédelem támogatására fordítja.

 

Az ösztöndíj részleteit az alábbi linken találják.