Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Tájékoztató a jogász díszes diploma igénylésről

Tájékoztató a jogász díszes diploma igénylésről
2019. június 23., 22:05
Tájékoztató a jogász díszes diploma igénylésről

Tájékoztató a jogász díszes diploma igénylésről

2019. június

 

 A joghallgatók részéről évről-évre igény mutatkozik arra, hogy a hivatalos diploma mellett, ún. hagyományos díszes jogi diplomát is kiadjon a Kar.

A díszes diploma magyar és latin nyelvű, pecséttartó fakoronggal ellátott, nagy alakú kivitelben készül, díszes hengerben kerül átadásra.

 

A díszes diplomát kérelemre, 13.000,- Ft külön díjazásért készítteti el a Kar, melynek költsége az igénylőt terheli. A díjat a sikeres záróvizsgák után kell befizetni a Neptunban.

Átadása ünnepi egyetemi szenátus ülésen történik. Azon hallgatók igényelhetik, akik a jogszabály szerinti oklevelet megszerezték.

 

Az alábbi kérelmet 2019. május 15. napig szíveskedjenek visszaküldeni az ÁJK Dékáni Hivatalba, vagy a jogbea@uni-miskolc.hu címre.

 

  

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. sz. melléklet

 

Díszes diploma igénylő

 

Kérelem

 

 

 

Hallgató neve: ………………………………………………..…….

Neptunkód: ……………………….

Tagozat: nappali/levelező

 

Oklevél kiállítás dátuma/várható dátuma: …………………………..

 

Alulírott joghallgató a díszes diploma elkészítését kérem és vállalom, hogy a 13.000,- Ft költséget a NEPTUN-ban kiírt határidőre befizetem.

 

 

Dátum:………………………………………

 

 

 

 

…...…………………………………..

aláírás