Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

ME ÁJK Új díszdoktorai

2019. augusztus 4., 12:10

A júliusi diplomaosztó ünnepségen sor kerül az ME ÁJK új díszdoktorainak köszöntésére is

Prof. Dr. Gerhard Dannecker, a Heidelbergi Egyetem professzora, a büntető jogtudományok nemzetközileg is elismert szaktekintélye, aki Németországban a jogi oktatásnak az egyik meghatározó személyisége. Dannecker Professzor úr és a Miskolci Jogi Kar között virágzó szakmai, tudományos együttműködés bontakozott ki az elmúlt évtizedben.

Prof. Dr. Gert-Peter Reissner, az Innsbrucki Egyetem professzora, 2012-ben kapott kinevezést az osztrák Innsbrucki Egyetem Jogtudományi Karán munkajogi és szociális jogi egyetemi professzori munkakörre és 2013-tól a Jogtudományi Kar Munkajogi, Szociálisjogi és Jogi informatikai Intézetének a vezetője. Reissner Professzor úr kutatási témája többek között a versenytilalmi megállapodások és a munkavállalók szabad mozgásának kérdései az EU-ban, e témákban születtek monográfiái is.

Megtiszteltetés, hogy Dannecker Professzor úrral és Reissner Professzor úrral évtizetes együttműködést ápolhat a Miskolci Jogi Kar! Gratulálunk a díszdoktoroknak kitüntetésükhöz, munkájukhoz és az együttműködés további elmélyítéséhez sok sikert kívánunk!