Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Executio publikálási lehetőség

2019. október 30., 10:10
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar szakmai lapja a jogi szakmák képviselői és a joghallgatók által írt, publikálásra szánt, a végrehajtói szakma és általánosságban az igazságügy szereplői részére számot adó témában cikkeket, értekezéseket, tanulmányokat jelentet meg.
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar a folyóiratot a végrehajtói irodákon kívül a bíróságok, minisztériumok, ügyészségek, továbbá az egyetemek részére is továbbítja, az egyes számokban megjelent írásokat pedig elektronikus formában a hivatalos honlapján is közzéteszi. A szakmai cikkeknek a folyóiratban történő megjelentetése hivatalos publikációnak minősül, amelyről a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar kérelemre igazolást állít ki.
 
Az Executio szerkesztőbizottsága a 2019. év végén megjelenő következő kiadványban való közzététel céljából is várja a megjelentetni kívánt, 3500-10000 karakterszám terjedelmű szakmai írásokat.
 
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar a publikációkért a szerzők részére honoráriumot nem fizet.
 
A szakmai írásokat a szerkesztőbizottság 2019. november 15. napjáig várja a titkarsag@mbvk.hu e-mail címen.
 
A felhívás plakátja az alábbi linken keresztül érhető el: plakát.