Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Gárdos István pályázati felhívás

2020. október 19., 14:55

Pályázati felhívás

A Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Iroda pályázatot ír ki Gárdos István, az Iroda alapítójának és vezetőjének szellemi öröksége ápolására. 

A pályázat témája: 

Pályázni lehet minden olyan, máshol még nem publikált tanulmánnyal, amely a bankügyletek (így például hitel- és kölcsönszerződések, számlaszerződések, dologi és személyi biztosítékok, a pénz jogi jellege) jogi kérdéseit vizsgálja.

A pályázók köre: 

A pályázatra olyan joghallgatók és jogászok jelentkezését várjuk, akik a 2020/2021. tanévben jogász osztatlan képzésben vagy doktori képzésben vesznek részt vagy akik a jogi záróvizsgájukat legkorábban a 2017/2018. tanévben tették le. A pályázati díj összege és annak elbírálása A pályaműveket bíráló bizottság bírálja el.

A bizottság tagjai:

VÉKÁS LAJOS (professzor emeritus, ELTE ÁJK), LESZKOVEN LÁSZLÓ (egyetemi docens, ME ÁJK) és GÁRDOS PÉTER (partner, Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Iroda, adjunktus, ELTE ÁJK).

A pályázat részletei itt érhetőek el.