Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Társadalmi Innovációs Menedzser képzés

2021. május 11., 08:40

A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laborprojekt (TINLAB) keretében a Miskolci Egyetem, az ELTE, a Pannon Egyetem és a Hárfa Alapítvány kialakította a 40 órás Társadalmi Innovációs Menedzser Képzést.

A képzés fontos eleme a TINLAB mentorhálózat kialakításának.  A képzéseket online három turnusban szervezzük a Miskolci Egyetem, a Pannon Egyetem és az ELTE szervezésében. Ezek bármelyikére lehetséges a jelentkezés a csatolt bővebb leírás szerint.

A képzés célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik képesek végig követni a társadalmi innovációs folymatokat és segítséget tudnak nyújtani a projektgazdáknak is.

 

A képzésbe való belépés feltétele felsőfokú végzettség. A képzés maximálisan 12-16 fővel indul és elsősorban gyakorlatorientált. A képzésben részt vevő egyéni és online csoportos munkaformákban teljesítik a tanegységeket.

 

Várjuk mind oktatók, mind PhD hallgatók, mind MA szakos hallgatók vagy más terülten tevékenykedő, de felsőfokú végzettséggel rendelkező egyetemi polgár jelentkezését is.

 

Részletes leírás