Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Startup Campus 2021-es inkubációs programok

2021. május 11., 10:55

A Startup Campus idén is elindította inkubációs programjait, amelyek célja, hogy az ötlet vagy prototípus fázisban lévő innovatív vállalkozásokat támogassa, ezúttal három programba várjuk a jelentkezőket:  

 

1.      Az idén már kilencedik alkalommal elinduló Startup Campus University Program keretein belül a legígéretesebb egyetemi startupokat keressük. A program idei kihívását az Adria Port adja, ezért logisztika, tengeri áruszállítás, hajózási trendek, kikötő mechanika, valamint kikötőhöz kapcsolódó, vízi és tengeri mobilitás témakörében is várjuk a megoldásokat. Emellett természetesen iparágtól függetlenül is pályázhatnak innovatív ötlettel rendelkező csapatok. 
 

2.      Ebben az évben először elindítottuk a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közreműködésével a kifejezetten turisztikai startupoknak szóló CheckINN Startup Programunkat.  
 

3.      SportTech Startup Programunkba pedig olyan csapatok jelentkezését várjuk, amelyeknek a sport és a sportegészségügy területén van innovatív ötletük.  

 

Mindhárom program esetében 10 hetes vállalkozásfejlesztési képzést és befektetési felkészítést, szakmai mentorációt, továbbá akár 20 millió forintos befektetési lehetőséget kínálunk.  

 

A min. 2 fős csapatok jelentkezését május 23. éjfélig várjuk az alábbi felületeken:  
 

Startup Campus University (bármilyen iparág és Adria Port kihívás) 
https://www.startupcampus.hu/scuniversity 
 

CheckINN Startup Program (turizmushoz kapcsolódó innováció) 
https://www.startupcampus.hu/checkinn 
 

SportTech Startup Program (sport és sportegészségügyi innováció)