Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Díszdoktorok

2021. szeptember 7., 16:35

A Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának előterjesztésére három új díszdoktorral gazdagodott Alma Materünk.


Prof. Dr. Csécsy Györggyel, a szellemi alkotások jogának és különösen az iparjogvédelem területének nemzetközileg is elismert szaktekintélyével, a Debreceni Egyetem Állam -és Jogtudományi Karának professzorával, a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Kar Polgári Jogi Tanszékének évtizedekig meghatározó oktató személyiségével.


Prof. Dr. Dieter Kindellel,az ausztriai Mediációs Képzőintézmény professzorával, aki 2014-től vendégprofesszor a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ahol előadásokat tartott a mediáció, különösen a gazdasági mediáció, valamint az osztrák és a német mediációs jog és a büntetőjog témaköreiben, továbbá rendszeresen közreműködött a Bűnügyi Tudományok Intézete által szervezett konferenciák megszervezésénél.


Prof. Dr. Roland Norerrel, a sájci Luzerni Egyetem professzorával, az Európai Agrárjogi Tanács (CEDR) tudományos igazgatójával,aki tevékeny szerepet játszott és játszik a mai napig is abban, hogy az Egyetemünk Állam- és Jogtudományi Kara az európai agrárjogtudomány aktív résztvevőjévé válhasson, s ezt a szerepét megőrizhesse.


A díszdoktori oklevelek átadására a 2021. szeptember 3-ai tanévnyitón került sor. Díszdoktorainknak szívből gratulálunk!