Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

HERCULE III Summer Academy

2022. június 24., 13:35
2022. június 20-án került megrendezésre a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán a HERCULE III projekt záró rendezvényeként szolgáló nemzetközi Nyári Akadémia.
A rendezvény résztvevőit Prof. Dr. Horváth Zita (rektor, Miskolci Egyetem), Prof. Dr. Csák Csilla (dékán, Miskolci Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar), Prof. Dr. Polt Péter (legfőbb ügyész, Legfőbb Ügyészség), Dr. Senyei György Barna (elnök, Országos Bírósági Hivatal), Prof. Dr. Farkas Ákos (projektmenedzser, Miskolci Egyetem) köszöntötték.
Ezt követően öt szekcióban vette kezdetét a tudományos tanácskozás, amely során a csalás, a korrupció, a pénzmosás és az Európai Unió pénzügyi érdekeit sértő egyéb jogellenes tevékenységek, valamint az Európai Csalás Elleni Hivatal, az Európai Ügyészség, az Európai Unió Büntető Igazságügyi Együttműködési Ügynöksége és az Európai Rendőrségi Hivatal tevékenysége is középpontba kerültek.
A rendezvényre közel 150 fő regisztrált, akiknek ezúton is szeretnék a rendezők megköszönni a megtisztelő részvételt.
 
A rendezvényről szóló sajtóhír elérhető az alábbi linken:
A Nyári Akadémián készített videó pedig itt tekinthető meg: