Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Országos Alternatív Vitarendezési Verseny eredmény

2024. június 4., 14:40

Gál Péter Zoltán az Állam- és Jogtudományi Kar negyedéves hallgatója kiválóan szerepelt a Magyar Országos Közjegyzői Kamara, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a European Law Student’s Association Hungary, közös szervezésében negyedik alkalommal megrendezett Országos Alternatív Vitarendezési Versenyen.

A versenyre az ország összes jogi karáról érkeztek hallgatók. A verseny mediációs ülésein a résztvevőknek valós üzleti konfliktusokat kellett megoldania, mindezt annak jegyében ,hogy minél jobban elsajátíthassák a tárgyalástechnika gyakorlati alkalmazását.

Péter a versenyen mediátor kategóriában indult, ahol második helyezést ért el, valamint a zsűri különdíjban is részesítette, amivel egy gyakornoki lehetőséget kínáltak fel számára a Szecskay Ügyvédi Irodában.

A versenyre való felkészítést Csemáné Dr. Váradi Erika Tanárnő végezte. Az idei versenyt megelőzően Péter a Párizsban megrendezett Nemzetközi Mediációs Versenyen is részt vett hallgatótársaival.