Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Pályázati felhívás demonstrátori tisztség betöltésére - 2023/24. tanév I. félév

2023. augusztus 22., 13:15

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

demonstrátori tisztség betöltésére

 

Az Állam- és Jogtudományi Kar a 2023/2024. tanév 1. félévére vonatkozóan pályázatot hirdet demonstrátori tisztség betöltésére.

A Miskolci Egyetem demonstrátori szabályzata (3.8. számú Egyetemi Szabályzat), valamint az Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Követelményrendszere alapján lehetőség van demonstrátori pályázat benyújtására legalább harmadéves, valamint mesterképzésben résztvevő hallgatók számára (kivételes esetben másodéves hallgató is kaphat megbízást).

A demonstrátori pályázat elektronikusan, a Neptun rendszeren keresztül nyújtható be a szorgalmi időszak első hetében: 2023. szeptember 11. – szeptember 16. napja között.

A pályázati adatlap a Neptun rendszerben az Ügyintézés / Kérvények menüben érhető el, mely megnevezi a pályázathoz kötelezően csatolandó dokumentumokat is. A kérvény díja: 3000 Ft.

Az e-kérvénykezelési tájékoztató itt érhető el:

https://jogikar.uni-miskolc.hu/files/14905/ekerveny%20hallgatoi%20utikalauz.pdf

Felhívom szíves figyelmét, hogy csak hiánytalan (mellékletekkel ellátott) pályázatot áll módunkban elfogadni a fenti időintervallumban.

 

A pályázathoz sok sikert kívánok!

 

Miskolc, 2023. szeptember 1.

Prof. Dr. Csák Csilla sk.

         dékán