Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Karunk PhD hallgatója nyerte a Dura László díjat

2020. szeptember 25., 09:25
Cimkék:munkajog, Dura László, szakszervezet
Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Dura-Conexio Kft. hirdeti meg évente egy alkalommal a Dura László diplomamunka pályázatot. A pályázatra benyújtott diplomamunka, szakdolgozat tárgya legyen kapcsolatban az alábbi témák valamelyikével: munkavállalói érdekvédelem, szakszervezetek és azok feladatai, történelme, honi, európai, nemzetközi kapcsolatai, a munka világa, munkaerő-piac, foglalkoztatás, munkahelyi és munkaügyi konfliktusok, oktatás, továbbtanulás. Érintsen valamilyen időszerű problémakört. Legyen világos, áttekinthető szerkezetű, a szövege és ábraanyaga legyen egymással összhangban.

Máté Dávid Adrián PhD. hallgatónk a Dura László Díj 2019 felhívására nyújtotta be pályázatát. Melynek eredményhirdetésére 2020. szeptember 9.-én Budapesten a Benczúr Hoteében került sor. A díjátadón több kategóriában osztottak díjakat, melyek közül Kollégánk munkajogi kategóriában az első helyezést érte el. A díj átvétele mellett lehetősége nyílt a dolgozat széles plénum előtt történő bemutatásra is. 

 

Az elért ereményért szívből gratulálunk! 

 

Dr. Mélypataki Gábor