Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Polgári Jogi Jogesetmegoldó és Activity Verseny

2022. március 13., 21:40

Polgári Jogi Jogesetmegoldó és Activity Verseny

 

Tisztelt Hallgatók!

Az Országos Polgári Jogi Jogesetmegoldó és Activity Versenyt minden évben megelőzi egy helyi forduló, amelyre az alábbiak szerint hívjuk szeretettel a polgári jog iránt érdeklődő hallgatókat:

A jogesetmegoldó versenyen felperesi vagy alperesi kategóriában versenyezhetnek a hallgatók. A jogesetet, valamint az elfoglalt „perbeli” pozíciót közvetlenül a verseny előtt sorsoljuk ki. A jogeset megoldására 1 óra időtartamot biztosítunk. Az activity versenyre 3 fős csapatokkal lehet nevezni.

Az első helyezést elérő hallgatók, illetve csapat képviseli karunkat az országos versenyen. A jogesetmegoldó versenyen első helyezést elérő hallgatók továbbá megajánlott, jeles kollokviumi jegyet kapnak az adott félévben teljesítendő Polgári jog tárgyból. Az activity versenyen első helyezesét elérő csapat tagjai az egyik zárthelyi dolgozatukra jeles eredményt kapnak.

 

A verseny ideje: 2022. április 6.

15:00 – Jogesetmegoldó verseny

18:00 – Activity verseny

 

A verseny helye: Mintatárgyaló (C/2. I. em.)

 

Jelentkezési határidő: 2022. március 28.

 

További információ és jelentkezés:

Tóth Gergő József (egyetemi tanársegéd)

civtothg@uni-miskolc.hu

 

A részletes versenyfelhívás itt érhető el.

 

Miskolc, 2022. március 10.

Prof. Dr. Barzó Tímea

intézeti tanszékvezető

       egyetemi tanár