Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

XXVII. Polgári Jogot Oktatók Országos Találkozója – Meghívó (szeptember)

2022. június 28., 10:55

XXVII. Polgári Jogot Oktatók Országos Találkozója 

 

Minden kedves érdeklődőt tisztelettel meghívunk a Miskolci Egyetem Polgári és Kereskedelmi Jogi Intézeti Tanszékei, a Modern Magyar Polgári Jogi és Európai Magánjogi Kutató Központ, a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottságának Civilisztikai Tudományi Munkabizottsága, valamint a Novotni Alapítvány által megrendezésre kerülő XXVII. Polgári Jogot Oktatók Országos Találkozójára. Eörsi Gyula születésének 100. évfordulója alkalmából, az idei konferencián az előadások a jogtudós kiemelkedő munkásságához kapcsolódnak.

A konferencia helyszíne és új időpontja: Miskolci Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar (A/6. ép. fsz.), 2022. szeptember 23.

A konferencia módosított programja itt érhető el.

A konferencia-részvétel ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük az érdeklődőket, hogy 2022. szeptember 20. napjáig az alábbi linken szíveskedjenek regisztrálni: https://forms.gle/zNvqNXW7gdv2ox5g8