Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

XXVIII. Polgári Jogot Oktatók Országos Találkozója – Meghívó

2023. május 13., 19:00

XXVIII. Polgári Jogot Oktatók Országos Találkozója 

 

Minden kedves érdeklődőt tisztelettel meghívunk a Miskolci Egyetem Polgári és Kereskedelmi Jogi Intézeti Tanszékei, a Modern Magyar Polgári Jogi és Európai Magánjogi Kutató Központ, a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottságának Civilisztikai Tudományi Munkabizottsága, valamint a Novotni Alapítvány által megrendezésre kerülő XXVIII. Polgári Jogot Oktatók Országos Találkozójára. A Polgári Törvénykönyv elfogadásának 10. évfordulója alkalmából, az idei konferencián az előadások a polgári jogi kodifikáció témaköréhez kapcsolódnak.

A konferencia helyszíne és időpontja: MTA Miskolci Területi Bizottsága, MAB székház, Miskolc, Erzsébet tér 3., 2023. június 9.

A konferencia programja itt érhető el.

A konferencia-részvétel ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük az érdeklődőket, hogy 2023. június 5. napjáig az alábbi linken szíveskedjenek regisztrálni: https://forms.gle/YcEvXv9EWMnJCEdu7