Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

2020/2021. 1. félév vizsgáira vonatkozó tanszéki információk

2020. december 13., 10:00

Kedves Hallgatók!

 

Az alábbiakban részletezzük a Közigazgatási Jogi Tanszék 2020/2021 I.

félév vizsgaidőszakára vonatkozó, a vizsgák teljesítéséhez szükséges technikai feltételeket.

 

A vizsgák szóban lesznek, kivétel az írásbeli vizsgákra vonatkozó részeknél felsoroltak!

 

A szóbeli vizsgákat a Google Meet platform segítségével bonyolítjuk le, a vizsgához szükséges linket a Neptun rendszerben a vizsga napjának reggeléig küldjük ki. A vizsga videokonferencia formájában zajlik, kép és hang közvetítésével! A zökkenőmentes lebonyolítás végett kérnék mindenkit, hogy a Neptunban az adatait ellenőrizze, különösen az elérhetőségi adatokat (e-mail cím és telefonszám), mert probléma esetén felhasználjuk ezeket is. A vizsga a kiküldött linkben szereplő időpontban kezdődik. Aki nem jelentkezik be a megadott időpontig, a vizsgát „nem jelent meg" minősítéssel lezárjuk. A vizsgára a vizsgáztatók egyesével, sorban hívják be a vizsgázókat, egy vizsga kb. 30 perc.

 

 

Írásbeli vizsga csak az Informatika, Jogi informatika és Infokommunikációs jog tárgyakból (továbbá az oktatóval korábban egyeztetettek alapján konkretizált tárgyakból) lesz. A vizsgák megírására az egyetemi e-learning rendszerben lesz lehetőség.

 

Kérdés esetén a Tanszék kollégái állnak rendelkezésre!

 

Sikeres felkészülést kívánunk!

 

 

Üdvözlettel:

 

Czékmann Zsolt

Közigazgatási Jogi Tanszék