Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Jogi szakokleveles állatvédelmi szakember

#Szakirányú továbbképzések   #Jogi szakokleveles képzések  
Képzés célja
A képzés célja, hogy a résztvevők átfogó, készségszintű elméleti és gyakorlati jogi jellegű tudást szerezzenek minden olyan kérdést illetően, amely az állatvédelem témaköréhez köthető, ami kiterjed egyrészt az állatvédelem szervezeti rendszerével, szereplőivel, eljárásaival, valamint az állatvédelemmel kapcsolatos egyéb tevékenységgel összefüggő átfogó elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzésére és annak egyes részterületeire vonatkozó szabályozási keretek és jó gyakorlatok megismerésére, másrészt arra, hogy a hallgatók elsajátítsák az állatvédelemhez kapcsolódó jogi jellegű tevékenységek gyakorlásához, a megszerzett ismeretek átadásához szükséges kompetenciákat.

Képzési idő
2 félév
Képzési díj
160.000 Ft/félév
Képzés helyszíne
Miskolc-részben jelenléti, részben online formában
Felvételi követelmények
Bármely képzési területen legalább alapképzési szakon (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél és szakképzettség, kivéve az osztatlan jogász mesterképzési és osztatlan állatorvosi mesterképzési szakokon (korábban egyetemi szintű képzésben) szerzett oklevél és jogász, illetve állatorvos szakképzettség.
Bővebb leírás

A képzés Állatorvostudományi Egyetemi koordinátora:

Dr. Vetter Szilvia, PhD.

Állatvédelmi Jogi, Elemző- és Módszertani Központ vezetője

 

 

 

 

A jogi szakokleveles állatvédelmi szakember képzés ajánlott tanterve

 

A jogi szakokleveles álltavédelmi szakember képzés képzési és kimeneti követelményei letölthetőek a linkre kattintva: ÁLLAT SZAKOK KKK.

 

2023/2024. tanév I. félév órarend

2023/2024. tanév II. félév órarend

2023/2024. tanév II. félév gyakorlati órarend

 

Állatvédelmi ösztöndíjprogram - pályázati felhívás

 

 

Számlázási információk

 

 

Jelentkezési információk!

 

Szakfelelős