Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Compliance (megfelelési) szakjogász

#Szakirányú továbbképzések   #Szakjogász (LL.M.) képzések  
Képzés célja / The aim of the training
A képzés célja, hogy a téma iránt érdeklődők - a "compliance" területtel foglalkozó, vagy az iránt érdeklődő jogászok - átfogó elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek minden olyan kérdést illetően, amely a compliance témaköréhez köthető.

A képzés célja ennek érdekében egyrészt a compliance szervetettel és tevékenységgel összefüggő átfogó elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése, továbbá annak egyes részterületeire (így különösen pénzügyi és adójog, bankjog, fogyasztóvédelem, vállalatok ellenőrzése, költségvetési szervek ellenőrzése, büntetőjogi compliance, környezetjogi compliance, adatvédelmi és munkajogi compliance) vonatkozó szabályozási keretek és jó gyakorlatok megismerése, valamint a compliance tevékenység gyakorlásához szükséges alapvető kompetenciák elsajátítása a kommunikáció, a kérdezéstechnika, valamint a konfliktus- és stresszkezelés területein.
Képzési idő / Length of training period
2 félév
Képzési díj / Training fee
160.000 Ft/félév
Képzés helyszíne / Location
Miskolc
Bővebb leírás / Detailed description

 

Együttműködés:

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar és a Wolters Kluwer Hungary Kft. együttműködése keretében a Compliance szakjogász képzésben résztvevő hallgatók képzési idejük alatt hozzáférést és felhasználási támogatást kapnak a Complist szoftverhez, emellett a cég a képzést már elvégzett hallgatók számára a munkahelyükön történő bevezetés céljából 30%-os kedvezményt biztosít a Complist szoftver listaáraiból.

 

Compliance szakjogász képzés ajánlott tanterve

 

A complience szakjogász képzés képzési és kimeneti követelményei letölthetőek a linkre kattintva: COMP KKK.

 

Órarend 2021/2022. tanév I. félév

Órarend 2020/2021. tanév II. félév

 

Számlázási információk

 

Jelentkezési információk!

 

 

A felvételi információkról szóló plakát pdf formátumban itt érhető el.

Szakfelelős